Fiskeveske

Etter at den gamle fiskeveska falt fra hverandre så var behovet for en ny god fiskevekse prikær. Men jeg bestemte meg for å finne en best mulig veske for mitt bruk . Jeg drar gjerne med meg et par stenger og sneller, noen bokser med sluker og fluer, et par mapper med fortommer og takkel,  kanskje noe agn og en liten gjeng med krims krams som en lett kan få bruk for.
Mitt valg endte med Simms tackle bag. Denne er jeg usedvanlig førnyd med.

Mitt ønske for ei fiskeveske er at den skal ha litt mer form enn en handlepose, den bør ha en del rom- større og mindre, være solid og gjerne holde ute litt mer vann en min gamle veske i bommulstoff. Den må også være mulig å bære i skulderreim et stykke.

SIMMS Tackle skulle vise seg å oppfylle alle mine ønsker og litt til. Altså full score til denne veska som nå er kommet i ny utgave…

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *