Hva får man på Kalvehageneset

Det var en usedvanlig fin lørdag  denne desemberdagen og iveren var stor etter bare en «liten» tur ut for å teste «noe greier» ble det sagt i gangen i hjemmet før utstyr og agn ble røsket ut og inn i bilen. Turen gikk til Kalvehageneset i Homborsund i Grimstad. Som relativt nyinnflyttet så tar det litt tid å finne ut av hvor det skal være glupt å slenge uti noen sluker i håp om fisk.
Vel, håpet var stort om både torsk og diverse siden ryktene sa dette var plassen! Men så mange andre ganger i det siste så ble det kun en liten fisk som ikke kunne fylle tomrommene i familiens mager denne helgen heller.

Det ble brukt en stang med sluk og en stang med agn i form av reke. Sluken ble i tillegg utstyrt med en enkel-krok som ble tredd med gulp-fisk… Det viste seg å være sluken som fikk flest napp og til slutt satt det en liten uheldig bergylt på kroken. Så var det slutt.

Problemet nå er da hvem som skal få skylda; Fiskeren, utstyret, været, temperaturen i sjøren eller fisken? Fasit mottas med takk.