Juletorsken

Hva er det som skjer når man tilbyr torsken de vakreste takkel og saftigste rekebiter og den plent nekter å la seg lure.
hva skulle være mer bankers enn å fiske opp en fin torskefilet ut av havet på en lille- julaften i solfylt stille vær. Men neida, ingen fisk, ikke ett napp, ingen ting i det hele! Hva i huleste er galt? Vi er tilbake til det stadig tilbakevendende tema; Hvorfor får man ikke fisk på kroken. Er det for pent vær? Skal det være en viss del drittvær for at fisken skal ha lyst til å spise? Jeg antar at fisk gir blanke i bølgehøyder og om salthavet blir tilsatt noen dråper ferskvann eller ikke. Men det er i allefall helt klart at tross reker, sluker, gulp, lange kast, korte kast, dypere og grunnere så er alt jeg fikk juletorsk på størrelse med en lommekniv. God jul!

juletorsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *