Øvelse gjør mester

Etter at generøse julenisser har vært på besøk i de tusen hjem er tiden inne for uttesting av årets gavedryss. Far har naturlig nok hatt en alvorsprat med nissen og informert om at kvalitet og brukeropplevelse burde prioriteres ved valg av fiskeutstyr til små barn som skal finne gleden i fiske!
Nissen hørte så klart på far og det ble dermed levert utstyr med null mikkemusfaktor og sabeltannkvalitet under treet. Etter X antall dager med regn og orkan så åpnet det seg et aldrig så lite værvindu i noen timer. Da var det bare å dra ut internett routere, kommandere storebror i utetøy, kle opp den heldige miniputten, rigge stenger og utstyr og komme seg ut i en viss fart mens været holdt. Til alt overmål så regnet det bare 50% av tiden og minstemann var usedvanlig interressert i å lære å kaste med ny stang og snelle! Det var vist ikke så farlig om fisken ikke hugg heller, siden den merkelige gummifisken som far da hadde utstyrt sønnen med så ut som en ekte fisk som svømte i følge minstemann…
Etter tre 3,5 timer med øvelse og gøy på bryggekanten ble det til slutt kalde føtter og hjemlengsel men aldrig hadde jeg drømt om at vi skulle holde ut så lenge! Så hva har vi lært; Får nissen levert skikkelig utstyr så blir fisking gøy selv uten at det biter;-)

IMG_0009.JPG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *