Torskedorg

Pga annet forefallende så var kvelden godt i gang før jeg fikk mulighet til å ta en kort tur i skjærgården. Tenkte som så at å dorge litte mellom skjærene var jo tingen nå en egentlig bare må nyte vær og vår noen minutter på sjøen før mørket kommer.

Jeg satte på en wober som vistnok skal legge seg på ønsket dybde ved at den synket ca 1m. pr 3 sek. inntil man begynner å dra inn. planen var å prøve å fange noen ørret kanskje hvis jeg var heldig. Det viste seg at dorging i disse grunne sundene skulle istedet gi noen feite torsker. Det var jo nok så uventet men det ser jo ut til at torsken også liker seg i disse grunne sundene!

Middag ble det i allefall:-) Katten ble også fornøyd med kveldsmaten.

Torsk
Torsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *