Fjesing

Endelig ble det en ettermiddag med nok så stille hav. Utnyttet situasjonen (det er jo ikke hver dag med lite vind for tiden) og la ut på dorgetur på utsiden av dei ytterste holmene i skjærgården. Det var ingen fisk men 1000 000 00 brennmaneter. Skjønner at fisken holder seg borte… Etter en del misslykkede forsøk på fiske med forskjellige metoder dorget jeg litt mellom holmene på vei inn. Her var det mye mindre brennmaneter og det bet godt her inne i grunt farvann både av torsk og sei. Men så dukket det opp en ny en på kroken som jeg ikke hadde sett før. Nå i ettertid har internettet gitt meg svar på gåten. Dette er den mindre koselige arten fjesing. Greit at jeg var litt forsiktig da og ikke klappet den for mye…

Fikk denne på en svart/rød flue på opphenger

Luring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *