Akvarie for små… og litt store

Hva er mer gøy enn å kunne kikke på fiskene du fanger på nært hold? Denne sommeren tenkte jeg å gjøre noe med bøtta vi vanligvis drar med oss til stranda for å putte krabber, fisker og andre rare ting vi fanger i sjøen oppi. Hva er vel bedre enn et akvarium til slikt ? Her er en beskrivelse og bilder av akvariumprosjektet.

1: Finn et akvarium på finn.no, 30 liter eller så…

2: Kjøp en pantrypumpe til kr.100 og en slange på biltema. Vi må jo tilby godt med friskt vann til fisk og annet i vårt lille akvarium på varme dager på stranden….( Et batteri fra Class Ohlsson og en boks er også greit å ha)

3: Bygg en kasse av gamle kryssfinèrplater for beskyttelse av akvariet på tur. Lim og skru den sammen og putt noen strøk med lakk på toppen
Akvarie-8

 

 

 

 

4: Finn frem de minste fiksekroken og gå til stranda eller en brygge med store og små for å fiske opp litt til akvariet:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *