Sild i Grimstad og Makrell i Lillesand

I dag kan jeg melde om markellstim i havnebassenget i Lillesand. Det kokte godt ved kaia da jeg var der i ettermiddag. senere, Mer eller mindre tilfeldig var jeg nede på kaien i Grimstad og jammen så det ut til å være en stim der også!

Jeg drog med meg minstemann i håp om at han skulle få oppleve litt ville makrellfisketilstander men der gikk jeg på en smell kan man si. For det som jeg huket fast på kroken min var sild! En liten stim med slapp sild lå relativt rolig noen meter under overflaten ved kaien. To stykker klarte vi å få hukket på tross av at det var null interresse for sluker og agn denne kvelden.
En litt skuffet sønn og to små pinner ble med hjem i kveld.

Håpefull gutt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *