Otra statistikker

Man kan leke mye med tall og statistikker. Jeg  har hentet tall fra fangststatistikken fra Otra og fremstilt dem i litt forskjellige grafer og diagrammer

Vær obs på at tallene ikke viser eller tar hensyn til  hvor mange som faktisk har fisket i elva og soner. Tallene som er brukt som underlag er fanst tall og vi får av den grunn ikke med oss tall som viser fiskere som har fisket uten å fanget fisk…

OTRA antall fanget fisk pr uke 14-15Man ser en gradvis økning av mengde fisk fanget frem mot uke 33 da det ser ut til å gradvis avta igjen. Dette blir kanskje ikke det helt riktige intrykket av når kjangsen for å få fisk er størst siden vi ikke vet hvor mange som faktisk har fisket i de forskjellige ukene. Dermed kan dette i beste fall være en pekepinn på når tjangsene er størst for fangst.

OTRA antall fangst fordelt på vald 14-15_2.JPG

 

 Interresant å se hvor det er fanget mest fisk så klart, men mengden veies ikke opp mot hvor mange som har fisket i hver sone. Dette vil jo klart påvirke hvor mye som fanges i hver sone.

OTRA fanget fisk fordelt på redskap 15.JPG Det ser ut til at sluk og flue er like effektivt omtrent mens mark er ikke så effektivt. Men her er det jo igjen høyst uvisst hvor mange som har prøvd seg med de forskjellige teknikker/redskaper…

Alt kan tolkes i forskjellige retninger men i det miste kan det jo være en viss pekepinne…

God fiskelykke neste sommer 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *