Hummerfiske

Dette året skulle ikke teina stå i garasjen og støve ned. Min ene teine skulle på sjøen og få vasket av seg.

Siden jeg jo tross alt har ei teine så var det jo på sin plass å endelig prøve seg for første gang på hummeren. Datoen for hummerfisket kom litt bardust på…. så det var kun fersk fisk som var tilgjengelig. Men all åte er bedre enn ingen åte. Minstemann var meget klar for å hente hummeren i teina på lørdag formiddag mens far prøvde å forklare at  det slett ikke er sikkert at det er noe i teina. Men vi var heldige denne gangen og hele to hummere og 6 krabber hadde funnet veien til fella vår.

IMG_3976
Fornøyd gutt

Konklusjonen fra fisket er vel at hummer også liker fersk fisk.. og litt blåskjell. Krabben liker det også. Jeg byttet til surnet fisk og på neste trekk var det en hummer og en krabbe, altså betydelig mindre krabbe. Mulig at sur fisk ikke er toppen for krabbe mens humeren er relativt fornøyd med det.

PA030043-1

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *